Comencem txi-kung a l’espai Viute de Mataró

freedom

Comencem la nostra col·laboració amb l’Espai terapèutic VIUTE
de Mataró.

viute_logo

Podràs aprendre txi-kung i endinsar-te en les arts xineses de la salut i el benestar en un ambient acollidor i proper. En el seu centre al cor de Mataró (carrer Santa Marta, 15), VIUTE ofereix un espai creat per cuidar-te integralment, on podràs gaudir de les teràpies que ofereixen i, al mateix temps, tastar els tes i begudes i rebosteria ecològica.

A Viute t’acompanyem perquè et sentis a gust i trobis solucions i respostes a les teves necessitats a través de teràpia Gestalt, coaching i disciplines cos-ment, com el txi-kung o la meditació.

En aquest sentit coincideix amb la filosofia amb Natural Ener-Qi: tractar les persones com a un tot i oferir recursos per l’autocreixement personal. Es tracta de entrar en contacte amb un mateix, construir una consciència corporal que permetrà alliberar tensions, deixar volar la creativitat i tenir més bona salut.

Les classes de txi-kung són els dimecres, de 9.30 a 10.30 h on treballarem les tècniques ancestrals xineses del txi-kung per millorar la nostra salut, sentir-nos més vitals i augmentar la nostra relaxació.

Si vols més informació, escriu-me a naturalenerqi@gmail.com o truca’m al 647 72 8008.

Los comentarios están cerrados.

A %d blogueros les gusta esto: