Maternitat

ACOMPANYAMENT DE DOULA A LA MATERNITAT:
EMBARÀS, PART, POSTPART, CRIANÇA I DOL

Després d’haver portat al món el meu fill l’agost de 2011,  m’he format com a MARE DOULA per acompanyar les famílies i les dones en el seu procés de concepció, embaràs, part, postpart i criança… un gran repte per a una societat canviant! El futur està a les panxes de les futures mares.

Què és una doula?

Les “mares doules” som dones que acompanyem a altres dones i les seves famílies en el procés d’embaràs, part, postpart i criança.

La funció bàsica de la doula és acompanyar, des del respecte, l’alegria i la professionalitat a les famílies i, a la vegada, constitueix un suport important per als altres professionals que atenen la dona.

Què fa una doula?

  • Ajudem les mares perquè l’embaràs, el part i el postpart siguin experiències plenes i satisfactòries, respectant l’estil de vida i la forma de portar el nen al món de la família.
  • Estem al seu costat, si així ho desitja la dona, en el moment del part, per donar suport emocional al que la dona i el nen necessita i procurem que la mare amb el seu fill acabat de néixer pugui descansar mentre les altres tasques de la casa/logística queden cobertes.
  • Acompanyem en aquest gran pas de transformació/crisi vital de dona a mare.

>> Preparació al part “Natural Ener-Qi”

VIURE EL PROCÉS DE DONAR VIDA

En aquestes sessions aprendrem a gaudir del procés de ser pares, què cal saber per anar ben informat davant del part, què és el que necesita el nadó i la mare, com aconseguir un bon pospart, com iniciar bé la lactancia materna, accedir a bibliografía, enllaços d’internet i publicacions clau.

Crearem un espai per reflexionar i tenir temps per sentir el que estem vivint, deixar espai a la nostra vida per acollir a un nou ésser i donar-li la benvinguda i el nostre suport, una oportunitat per allunyar-nos amb perspectiva de la frenètica carrera del dia a dia i connectar-nos amb la nostra autenticitat com a ésser humans.

Donar vida significa paciència, amor incondicional, respiració, bones vibracions, transmissió…

És una gran oportunitat per viure aquest període amb intensitat i consciència, sense deixar-nos arrossegar pel món de les presses i l’estrès, el que estem gestant és més important que qualsevol altra cosa en el món, de fet, és la base per a la construcció d’un món millor.

Des del respecte a les creences i l’estil de vida de cada familia, reflexionarem en aquest moment sobre el nostre espai a la vida i l’espai que oferim al nostre bebè.

L’embaràs, part i pospart són processos naturals i instintius, és el moment en què el cos de la dóna pren el timó i ens fa ser més connectades amb el nostre cos i més conscients. Fisiològicament la natura és molt sàbia i tant les dones com els nadons estem preparats per passar per aquesta experiència de la vida, tot ha estat dissenyat perquè el nadó es faci pas a través del canal de part i surti al nou món. Només cal paciència, temps, tranquil·litat, verticalitat i llibertat de moviments i el bon acompanyament per part dels professionals de la salut i les persones que la mare decideixi que vol que estiguin al seu costat.

Los comentarios están cerrados.

A %d blogueros les gusta esto: